Caz ŞOCANT la Iaşi! Elev băgat în spital de fratele unui coleg de clasă, chiar în faţa şcolii

0
2023

O glumă făcută între copii avea să-l coste scump pe un tânăr în vârstă de 13 ani. Acesta a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost agresat de fratele unui coleg de clasă, la terminarea orelor de curs. Incidentul s-a petrecut pe data de 14 februarie 2018. Valentin G. (13 ani, din Horleşti) a fost bătut crunt de către Marius S. (17 ani, din Horleşti), la finalizarea cursurilor. „Prin toamnă, eu i-am pus piedică unui coleg, fratele lui Marius, din glumă. Acesta s-a dezechilibrat şi a căzut. Acum, fratele său, Marian a venit sa se răzbune pe mine”, a precizat Valentin pentru reporterii Jurnalul Ieşean (www.jri.ro). Tatăl elevului agresat ste decis să-şi facă singur dreptate dacă autorităţile nu o va face. „Nu pot crede că în această ţară nu se poate face dreptate! Copilul meu nu este la primul incident de acest gem. Am fost şi am discutat şi cu directorul şcolii, dar fără rezultate. Ce pot face eu în acest caz decât să-mi fac singur dreptate. Nimeni nu ne sprijină!”, a menţionat Ionel G., tatăl elevului agresat.

Pază în şcoală

După acest incident, care nu a fost singular în zona unităţii de învăţământ, edilul localităţii susţine că va lua măsuri. „Vom angaja pază specializată în unităţile de învăţământ pe care le avem în subordine. Acest lucru se va întâmpla cât mai curând!”, a declarat Mihai Cadar, primarul localităţii Horlesti. Poliţiştii au deschis un dosar penal în această cauză. „Incidentul a avut loc în data de 14 februarie, în centrul satului Horleşti. Poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi au întocmit dosar penal pentru lovire sau ale violenţe. Cercetările continuă!”, a menţionat subinspectorul Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi.

Momentan, reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) nu s-au pronunţat cu privire la acest grav incident.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii: