Iată în ce LUX se lăfaie! Adrian Minune și-a ridicat un adevărat paradis în vila sa

0
5468

Adrian Minune și-a ridicat un adevărat paradis în vilă din Stefanesti. Un prieten al manelistului a realizat pentru acesta o imagine panoramică dintr-o drona, pe care a ridicat-o deasupra casei.

Adrian Minune a copilărit în Stefanestii de Jos, jud. Ilfov, însă cu primii bani pe care i-a câștigat din muzică și-a cumpărat un apartamanet în Dristor, unde s-a mutat cu soția lui, Câți. Acolo au rămas până în ziua de azi, însă de-a lungul timpului, cântărețul a investit sute de mii de euro în casă părintească din apropierea Capitalei.

Vila din Stefanesti a lui Adrian Minune s-a transformat, încetul cu încetul, într-un adevărat paradis. E cea mai spectaculoasă construcție dintr-o zonă relativ săracă și una dintre puținele care au piscină. De altfel, diferență dintre străzile pline de praf și priveliștea din spatele gardurilor lui Minune este una copleșitoare. Vecinii s-au obișnuit însă să vadă mașinile de sute de mii de euro ale manelistului parcate în față casei. Stradă pe care locuiește cântărețul a fost asfaltata cu câțiva ani în urmă, însă exact până în locul unde se termină gardul de la vilă lui Minune, în rest drumul fiind unul de pământ.

În lateralul casei, Minune are o terasă în formă de semicerc, cu două locuri de relaxare: unul cu o măsuță unde poți să iei masă sau să bei ceva, al doilea cu două fotolii unde să stai de vorba cu prietenii. De aici, o alee te duce direct la piscină. Aici, Minune și-a instalat inclusiv o mică trambulină, pentru că el sau cei trei copii ai săi să poată sări în apa.

Asfaltul se termină după intrarea în curtea lui Minune

De aici, aleea se continuă către zonă de picnic: un gazon de o calitate impecabilă, cu umbreluțe „plantate” ici și colo, plus un foișor în care se poate servi grătarul mai ferit de soare.

Așa arată vilă lui Adrian, văzută din stradă

În rest, grădină abundă în arbori decorativi, îngrijiți cu atenție de un angajat care apare în imagini în timp ce se odihnea pe marginea piscinei, după ce întinsese furtunul cu apa prin toată curtea.

Sursa: EJurnalul.ro

loading...

Comentarii: