Țeapă cu vouchere Dedeman

0
3135

Sâmbătă, pe rețelele de socializare au fost distribuite informații referitoare la existența unor vouchere cadou în valoare de 200 de lei oferite de compania Dedeman.
“Dedeman oferă vouchere cadou. Tocmai l-am primit pe al meu. Ial pe al tău înainte ca oferta să se încheie! Uite! -http://dedeman-ro.site – îmi vei mulțumi”, era unul dintre aceste mesaje, scrise de careva care a trecut mai rar pe la școală.


Domeniile de internet către care erau indreptati doritorii de vouchere fusesera inregistrate cu cateva zile inainte. De exemplu, dedeman-ro.site, domeniul care apare in mesajul de mai sus a fost inregistrat, conform who.is, pe 15 februarie 2018 și era găzduit pe servere din California, SUA.

Evident, numele celui care l-a inregistrat este protejat cu ajutorul unui serviciu specializat, PrivacyGuardian.org.

Compania Dedeman a reacționat și a postat pe pagina sa de facebook că nu oferă aceste vouchere.

“Compania Dedeman nu organizează concursuri sau campanii promoționale avand drept premii vouchere cadou, prin urmare vă rugăm sa nu dati curs mesajelor primite pe Facebook, acestea făcând parte din atacuri de tip phishing sau alte forme de fraudare informatică. Toate concursurile vor fi anunțate prin canalele de comunicare oficiale (pagina www.facebook.com/dedeman.ro si website-ul www.dedeman.ro)”, a informat compania.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii: