VICTORIE MARE: ACS Poli Timişoara-CSM Poli Iaşi 1-2. Dinamo coboară de pe locul de play-off

0
707

Poli Iaşi a învins, în deplasare, cu scorul de 2-1, pe ACS Poli Timişoara, și visează în continuare la play-off înaintea partidei de acasă cu Viitorul Constanța. Platini şi Cristea o trimit pe Dinamo pe locurile de play-out. Iașul urcă deocamdată pe poziția a cincea cu 39 de puncte.

Cum s-au marcat golurile:

MIN. 88 GOOOL Poli Timişoara. Mihai Roman este faultat în careu de Frăsinescu şi arbitrul acordă penalty pentru gazde. G. Vaşvari excută lovitura de pedeapsă și reduce din diferență, 1-2.

MIN. 26 – GOOOL Poli Iaşi. Jo combină cu Zaharia şi mingea ajunge la An. Cristea care înscrie din careu. Poli Iaşi conduce cu 2-0.

MIN. 11 – GOOOL Poli Iaşi. Platini deschide scorul după ce îl driblează pe portarul Straton, după o pasă superbă a lui Qaka.

Echipele de start:

ACS Poli Timişoara: Straton – Ciucur, Khubutia, Melinte, Oliva – Vaşvari, Artean – Bîrnoi, Munteanu, Popovici – Drăghici

CSM Poli Iaşi: Denis Rusu – Bosoi, Mihalache, Frăsinescu, Panţîru – Cioinac, Qaka – Platini, Jo, Zaharia – An. Cristea

Așadar, în urma acestui rezultat pozitiv pentru alb-albaștri, se anunță o nebunie de meci sâmbătă, de la ora 20:45, în Copou, cu Viitorul lui Hagi. Mizăm pe un stadion arhiplin, care îi va încuraja până în minutul 90, iar jucătorii nu au voie acum să nu câștige.

loading...

Comentarii: