Ieșeanul care a câştigat marele premiu la LOTO 6/49 şi-a ridicat ASTĂZI banii. Vezi la ce AGENȚIE LOTO din Iași s-a jucat biletul câștigător de 2 milioane de EURO

0
3665

Marele premiu Loto 6/49, câștigat în data de 11 februarie, în valoare de 9.325.973,81 lei (aproximativ 2 milioane de euro), a fost revendicat astăzi, de la sediul central al Loteriei Române.

Norocosul este un bărbat de 60 de ani din Iași care joacă de ani de zile, dar ocazional. El a câştigat cu un bilet de 14,5 lei, deci a ales trei variante simple, cea de-a treia fiind cea câştigătoare. Va reamintim numerele câştigătoare: 5, 14, 30, 34, 22 și 18.

“Le doresc tuturor celor care joacă să aibă norocul meu”, a declarat ieșeanul care şi-a ridicat astăzi banii, de la sediul central al Loteriei Române. Acesta a jucat chiar în ziua extragerii şi a aflat că a câştigat în seara celei de-a doua zi.

El a mai povestit că pe varianta care s-a dovedit câştigătoare a ales numere la întamplare şi era cât pe ce să nu o joace. Cu banii doreşte să înceapă o afacere şi să-şi ajute copiii.

Câştigătorul din Iaşi la LOTO 6/49 a jucat biletul norocos la Agenţia Moara de Foc, din cartierul Păcurari, locul unde s-au jucat 700 de bilete pe 11 februarie.

Merită reținut faptul că, Agenţia LOTO din Moara de Foc este una dintre cele în care s-au câştigat constant premii. În 2009, aici s-a jucat un bilet câştigător cu un premiu de un milion de euro, iar în 2010 un alt ieşean a câştigat un premiu de 4,5 milioane de euro.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii: