Cannelloni cu sparanghel şi ricotta

0
894

Cannelloni cu sparanghel si ricotta din: cannelloni, mix de legume, sparanghel, crema de branza, smantana, unt, vin alb, usturoi, busuioc, sare, piper.

Ingrediente:Cannelloni_cu_sparanghel_si_ricotta

  • 12 tuburi de cannelloni
  • 400 g mix de legume
  • 2-3 fire de ceapă verde
  • 1-2 fire de sparanghel
  • 300 g ricotta sau cremă de brânză
  • 300 g smântână
  • 100 g parmezan
  • 100 g unt
  • 100 ml vin alb
  • 1 cățel de usturoi
  • busuioc
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Sotează în jumătate din cantitatea de unt mixul de legume (morcovi, dovlecei, vânătă, ardei gras) și usturoiul feliat.

Încinge restul de unt într-o tigaie și călește ceapa tocată mărunt. Adaugă smântâna și vinul și lasă să dea câteva clocote.

Pune într-un castron legumele solate, ricotta sau crema de crema de brânză, busuioc după gust, sare și piper, jumătate din cantitatea de parmezan.

Umple apoi cannelloni cu acest amestec.

Așază cannelloni într-o tavă cu pereți mai înalți, pune deasupra sparanghelul tăiat potrivit opărit pentru un minut, toarnă deasupra sosul de smântână, presară parmezanul rămas și dă la cuptor pentru jumătate de oră.

loading...

Comentarii: