Borş cu cartofi

0
903

2 cepe, tocate
5 sau 6 cartofi, taiati cubulete
1 morcov, dat prin razatoare
1 telina, tocata marunt
2 ardei grasi, tocati marunt
2 rosii, tocate marunt
1 legatura patrunjel, tocata
1 legatura leustean, tocata
1 ou
1 litru bors
taitai de casa
sare, piper dupa gust

Ceapa, morcovul si telina se pun la fiert. Dupa ce au dat in clocot se adaufa cartofii, ardeiul gras si rosiile. Cand cartofii sunt aproape fiert se adauga patrunjelul, apoi borsul. In functie de gusturi, acesta se poate adauga in cantitati mici sau mai mari decat cele specificate. La final, oul se bate cu putina apa si se adauga la fiert. Se mai lasa 4-5 minute pe foc.

Se stinge focul si se adauga taitaii de casa si leusteanul tocat fin. Se acopera cu capacul si se lasa o jumatate de ora sa se odihneasca.

loading...

Comentarii: