Chifle umplute cu spanac şi anghinare

0
983

Ingrediente pentru 10 chifle umplute:

– 10 chifle

– 400g spanac congelat

– un borcan de 400g miez de anghinare

– 200ml smantana

– 200ml maioneza

– 1 ou mare (2 daca sunt mici)

– 200g parmesan proaspat razuit

– 2-3 catei de usturoi

– sare si piper dupa gust

Spanacul congelat se lasa se dezhete pana ajunge la temperature camerei. Scrugem cu grija apa de pe spanac, apoi amestecam toate ingredientele, inclusive usturoiul pisat si anghinarea, pe care o scurgem bine de lichidul in care a stat in borcan si o taiem marunt. Taiem capacele chiflelor, le scobim miezul astfel incat sa facem cosulete. Asezam chiflele in tava si le dam 10 minute la cuptorul incalzit la 180°C, pana sunt rumenite frumos si devin aurii. Umplem apoi chiflele cu amestecul d spanac si le dam la cuptor alte 20 min sau pana umplutura de spanac e bine asezata si a facut crusta.Pofta mare!

loading...

Comentarii: