FOTO-VIDEO: Un şofer beat criţă a provocat un carambol, la CUG. Acesta ar fi furat autoturismul

0
4059

În seara zilei de 3 martie, în jurul orei 19.30, pe Şoseaua Nicolina, în dreptul bisericii Înălţarea Domnului, din CUG s-a produs un carambol între trei autovehicule.

Imediat după producerea incidentului, la faţa locului a intervenit un echipaj de la Poliţia Locala ce se afla în zonă. Oamenii legii au identificat autorul. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 25 ani. Poliţiştii locali au solicitat sprijinul celor de la Poliţia Naţională şi celor de la Rutieră, care au stabilit că tânărul nu deţine permis de conducere, iar în urma testarii cu aparatul DRAGER, acesta a indicat o valoare de 0,91 la mie, alcool pur în aerul expirat.

Din primele informaţii obţinute de reporterii Jurnalul Ieşean (www.jri.ro) Tânărul ce se afla la volanul autoturismului marca VW Golf 3, beat fiind și fără permis, a întrat în Toyota Land Cruiser. În urma impactului violent, autoturismul marca VW Golf a fost proiectat înt-o altă maşină marca Dacia Duster. Potrivit primelor date, carambolul s-a produs după ce tânărul teribilist, aflat în stare de ebrietate, ce se afla la volanul autovehiculului marca VW ar fi trecut pe culoarea roşie a semaforului. Maşina pe care o conducea tânărul teribilist ar fi fost furată dintr-o parcare situată pe raza comunei Miroslava. Poliţiştii au întocmit acum dosar penal pe numele lui pentru vătămare corporală din culpă, singura victimă fiind şoferul vinovat, conducere fără permis şi sub influenţa băuturilor alcoolice şi pentru furt de autoturism.


Comentarii: