FOTO-VIDEO: Atac sângeros la o maternitate din Iaşi. Un agent a ajuns în stare gravă la spital

0
3041

Un atac deoseit de grav a avut loc vineri seara chiar în incinta unei maternităţi din Iaşi. Un agent de pază a ajuns în stare gravă la spital. Incidentul s-a petrecut chiar în incinta instituţiei. Este vorba despre Maternitatea “Cuza Vodă”, din Iaşi. În jurul orei 21.30, un bărbat recalcitrant a pătruns în interiorul maternităţii şi a încercat să forţeze accesul într-o zonă de carantină. Agentul de pază ce se afla în dispozitiv a intervenit prompt pentru a-l împiedica pe bărbat să intre în zona interzisă publicului, moment în care a fost luat la bătaie cu bestialitate de către agresor. “Din câte am înţeles, bărbatul o avea pe soţia dumnealui internată aici şi a încercat să intre în zona de carantină. În momentul în care colegul meu a intervenit pentr a-i bloca accesul, acesta a fost lovit în zona feţei. Imediat după incident, un echipaj de intervenţie de la noi l-a transportat de urgenţă la Spitalul de Urgenţe “Sf. Spiridon”. Momentan nu cunosc care este starea lui”, a menţionat colegul agentului agresat, care i-a preluat tura.

Conducerea maternităţii susţine că a luat act de acest aspect, iar în cursul zilei de duminică va face o anchetă internă pentru a se stabili cu exactitate cum de s-a ajuns la comiterea unui astfel de grav incident chiat în interiorul instituţiei. „A fost un incident neplăcut în care soţul unei paciente a avut un comportament agresiv faţă de un agent de pază, nerespectând protocoalele de ordine interioară. Paznicul şi-a îndeplinit întru totul misiunea de serviciu şi acel agresor a fost preluat de Poliţie în urma incidentului. Totul a pornit de la faptul că individul agresiv a încercat să intre într-o zonă nepermisă a unităţii medicale. I s-a comunicat că nu are acces acolo, acesta ar fi avut un comportament agresiv chiar şi cu soţia lui“, a spus spus Robert Dâncă, managerul Maternităţii „Cuza Vodă“ din Iaşi.

Incidentul a ajuns şi la urechile reprezentanţilor Poliţiei Ieşene, care susţin că vor lua măsuri împotriva agresorului. „A fost o intervenţie la Maternitatea «Cuza Vodă», după ce un bărbat l-ar fi agresat pe un altul. Deocamdată, nu a fost depusă vreo plângere la Secţia III de Poliţie, dar persoana vătămată are la dispoziţie trei luni pentru a face acest lucru“, a precizat Adina Lupu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi. Contactaţi telefonic de repiorterii Jurnalul Ieşean, reprezentanţii Unităţii de Primiri Urgenţe, din cadrul Spitalului ” Sf. Spiridon” nu au putut fi de găsit.

Comentarii: