Concert caritabil pentru Andreea Rodiana, la Cafeneaua Piața Unirii, pe 15 martie

0
1098

Va așteptăm joi, 15 martie, de la ora 18:00, la Cafeneaua Piața Unirii, situată în Piața Unirii nr. 6, pentru a petrece o seară plină de voie bună cu scopul de a strânge fonduri pentru costurile tratamentului din Viena al Andreei Rodiana.

Pe scena acestui eveniment, organizat de Clubul Interact Iași, vor urca Matei Iancu&Alexia Urtoi, cei mai tineri finaliști Eurovision Contest România 2018, dar și Maria Rădeanu, fostă concurență la Vocea României, unde a ajuns până în sferturile de finală în ultima ediție.

Despre Andreea Rodiana Fumu putem spune că este o tânără veselă implicată în diferite acțiuni de voluntariat și proiecte pentru comunitate, super talentată, cu o voce uimitoare și apreciată de toate persoanele cu care interacționează. Este elevă în clasa a X-a la Liceul Teoretic “Dimitrie Cantemir” Iași, iar la doar 16 ani a fost diagnosticată cu o tumoră malignă – sarcom pelvin.

Lupta Andreei cu boala grea a început pe 19 februarie 2018, într-o clinică privată din Viena și are nevoie de sprijinul nostru, are nevoie să luptăm împreună. Costurile pentru spitalizare și tratament depășesc suma de 70.000 de euro, o sumă imensă, pe care o putem acoperi în timp util pentru tânăra noastră.

Haideți să o ajutăm pe Andreea Rodiana să rămână în continuare același om talentat, plin de viață și cu zâmbetul pe buze! Pentru dânsa, banii de joi seară înseamnă o zi în plus, ajut-o să se întoarcă sănătoasă acasă!

Dacă nu puteți ajunge la eveniment se poate dona în conturile:

RO66BTRLRONCRT0359194901 – cont RON

RO16BTRLEURCRT0359194901 – cont EURO

Titular cont: Fumu Carmen Maria

loading...

Comentarii: