Programul de salubrizare a străzilor și refugiilor de transport public continuă

0
514

Primăria Municipiului Iași, împreună cu Salubris SA, Citadin SA, Servicii Publice SA, Compania de Transport Public și Poliția Locală, continuă programul de salubrizare și spălare a străzilor și a refugiilor de transport în comun din oraș, așa cum acest program a fost stabilit și anunțat după o ședință de lucru organizată joi, 8 martie. Astfel, în perioada 9 – 17 martie, în intervalul orar 6.00 – 18.00, echipele municipalității curăță tramele stradale din municipiul Iași după următorul program:
1. duminică, 11 martie: șos. Păcurari, pe segmentul Școala „Petru Poni” – varianta Rediu;
2. luni, 12 martie: bd. Socola, pe segmentul Podu Roș – Granit;
3. marți, 13 martie: bd. Socola, pe segmentul Granit – Podu Roș;
4. miercuri, 14 martie: str. Vasile Lupu, pe segmentul Dispecer – Pod Metalurgiei;
5. joi, 15 martie: str. Vasile Lupu, pe segmentul Pod Metalurgiei – Dispecer;
6. vineri, 16 martie: bd. Nicolina, pe segmentul Centrul Expozițional „Moldova” – Podu Roș;
7. sâmbătă, 17 martie: bd. Nicolina, pe segmentul Podu Roș – Centrul Expozițional „Moldova”.
Reamintim că vineri, 9 martie, s-a intervenit pe segmentul șos. Păcurari – varianta Rediu, pe ambele sensuri. De asemenea, tot vineri, 9 martie, în intervalul orar 22.00 – 24.00, Pasajul „Mihai Eminescu” a fost închis traficului pentru salubrizare și spălare. Sâmbătă, 10 martie, echipele municipalității au lucrat pe șos. Păcurari, pe segmentul varianta Rediu – Școala „Petru Poni”.
Poliția Locală supraveghează zonele în care intervin utilitarele societăților subordonate municipalității și înștiințează, printr-o campanie de informare, cu cel puțin 24 de ore înainte de intervenții, conducătorii auto ale căror autovehicule sunt parcate pe segmentele stradale mai sus menționate. Conducătorii auto sunt rugați să colaboreze cu echipele municipalității și să elibereze aliniamentele stradale pe segmentele unde se fac intervenții în zilele și în intervalele orare amintite.

Pentru salubrizarea refugiilor transportului în comun, Compania de Transport Public intervene în perioada 9 – 16 martie, în intervalul orar 21.00 – 3.00, după următorul program:
1. duminică, 11 martie: refugiile aflate pe segmentul Podu Roş – Țesătura – hypermarket Leroy Merlin;
2. luni, 12 martie: refugiile aflate pe segmentul Baza 3 – Tepro și pe segmentul Tudor Vladimirescu – Bucșinescu;
3. marți, 13 martie: refugiile aflate pe segmentul Fundație – str. Arcu (supermarket Carrefour, fost Billa) și pe segmentul Pasajul „Octav Băncilă” – Moara 1 Mai;
4. miercuri, 14 martie: refugiile situate pe segmentul Gara Iași – Gara Nicolina;
5. joi, 15 martie: refugiile aflate pe segmentul Pasajul Alexandru cel Bun – capăt Dacia;
6. vineri, 16 martie: refugiile aflate pe segmentul Piața 2 Băieți – Piața Chirilă.
Vineri, 9 martie, echipele Companiei de Transport Public au lucrat pe bd. Nicolina, la refugiile aflate pe segmentul Podu Roș – hypermarket Selgros, iar sâmbătă, 10 martie, pe același bulevard, la refugiile aflate pe segmentul hypermarket Selgros – Centrul Expozițional „Moldova”.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii: