Gabriel Harabagiu, „mătrăşit” din Consiliul Local Iaşi

0
830

Prefectul Marian ŞERBESCU a semnat astăzi ordinul de încetare de drept a mandatului de consilier local înainte de expirarea duratei normale a acestuia deținut de Gabriel Vasile HARABAGIU. Prin același ordin, conform legii, locul consilierului local a fost declarat vacant. Măsura a fost luată în urma unei solicitări a Partidului Social-Democrat.

Conducerea PSD Iași a transmis că alesul local Gabriel Vasile HARABAGIU și-a pierdut calitatea de membru al formațiunii politice pe a cărei listă a fost ales. ”În urma analizării documentelor transmise și în conformitate cu procedurile interne ale Instituției Prefectului, s-a ajuns la concluzia că sunt îndeplinite toate condițiile legale pentru emiterea ordinului de prefect pentru încetarea mandatului consilierului local înainte de expirarea duratei normale a acestuia. Am emis ordinul în baza prevederilor art.12, alin.3 din Legea nr.393/2004 privind Statutul aleşilor locali, cu modificările și completările ulterioare”, a declarat prefectul județului Iași.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii: