La mulţi ani Poliţiei ieşene!

0
646

Pe 23 martie, premergător ZILEIPOLIŢIEI ROMÂNE, la sediul Poliţiei Municipiului Iaşi a avut loc festivitatea de recompensare a unor poliţişti cu felicitări şi mulţumiri scrise şi înmânarea de diplome pentru merite profesionale deosebite.

Cu această ocazie, Şeful I.P.J. Iaşi, comisar şef de poliţie Gâtlan Costel a datcitire mesajului Ministrului Afacerilor Interne şi a Inspectorului General al Poliţiei Române.

Astfel, 325 de poliţişti au fost recompensaţi cu felicitări şi mulţumiri scrise, pentru rezultate meritorii în activitatea profesională desfăşurată pe parcursul anului 2017.

De asemenea, 120 de poliţişti, dintre care 43 de ofiţeri de poliţie şi 77 de agenţi de poliţie, au fost avansaţi la termen în gradul profesional următor.

Şeful I.P.J. Iaşi le-a înmânat plachete poliţiştilor de onoare ai anului 2018 ,astfel:

Categoria ordine şi siguranţă publică :

Agent şef adjunct Ionescu Marius – Serviciul Rutier

Agent şef principal Ureche Vasile – şef Post PoliţieButea

Categoria investigarea şi combaterea criminalităţii :

Agent şef principal Hărmănescu Mihai – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice

Agent şef adjunct Bălănuţă Gabriel – Serviciul deInvestigaţii Criminale

Categoria suport operativ:

Un poliţist de la S.A.S. Iaşi

Categoria suport misiuni şi activităţi:

Agent şef Tanana Gabriel – Serviciul Logistic

Afent şef Salda Mihai – Biroul Control Intern

Categoria „premiu special”

Grupul de lucru constituit pentru combaterea furturilor de animale condus de

comisar şef de poliţie Sandu Cristian, împuternicitadjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi şi comisar şef de poliţie Svalja Mihai – şeful Serviciului de Investigaţii Criminale.

De asemenea, a avut loc premierea câştigătorilor concursurilor sportive organizate pentru poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.

Totodată astăzi, înainte de începerea festivităţii de avansare, a fost ţinut un moment de reculegere în memoria poliţistului erou sublocotenent post-mortem Donisă Constantin, căzut la datorie, fiind depusă o coroană de flori la monumentul din faţa Poliţiei Municipiului Iaşi.

Comentarii: