Jandarmii, pe baricade

0
752

În zilele de 31 martie – 01 aprilie a.c. mai multe echipaje de jandarmi vor desfășura activităţi de asigurare a ordinii la o serie de manifestări publice, la care participă un public numeros.

Sâmbătă, 31 martie a.c. între orele 15.30 – 17.30, în mun. Iași se vor asigura măsurile de ordine la pelerinajul de Florii organizat de Mitropolia Moldovei și Bucovinei pe traseul: Biserica Bărboi – str. C. Negri – bd. Ștefan cel Mare – Mitropolia Moldovei și Bucovinei. Pelerinaje de Florii se vor mai organiza sâmbătă, 31 martie a.c. și la Pașcani și în Hîrlău, unde de asemenea, jandarmii din zonă vor asigura măsurile de ordine.

Totodată, în noaptea de sâmbătă spre duminică, 31 martie – 01 aprilie a.c. mai multe echipaje de jandarmi se vor afla în zona lăcașelor de cult catolice din Iași, Pașcani, Răducăneni, Butea, Belcești, Dancu și Tomești cu ocazia Învierii.

Duminică, 01 aprilie, vom asigura măsurile de ordine la meciurile de fotbal care se vor disputa la Românești, Heleșteni și Miroslovești.

La toate aceste evenimente jandarmii vor acționa pentru prevenirea şi combaterea actelor de tulburare a ordinii, care pot afecta buna desfășurare a manifestărilor şi vor interveni în caz de comitere a  unor fapte antisociale, în vederea luării măsurilor legale.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii: