Reîncepe campania de curățenie de primăvară

0
756

Primăria Municipiului Iași, împreună cu Salubris SA, Citadin SA, Servicii Publice SA, Compania de Transport Public și Poliția Locală, reiau, începând de sâmbătă, 31 martie, programul de salubrizare și spălare a străzilor și a refugiilor de transport în comun din oraș.

În zilele următoare, în intervalul orar 6.00 – 18.00, echipele municipalității curăță tramele stradale din municipiul Iași după următorul program:

– sâmbătă, 31 martie: zona Dacia – Alexandru cel Bun, de la Depoul CTP spre Pasajul Alexandru cel Bun;

– duminică, 1 aprilie: zona Dacia – Alexandru cel Bun, dinspre Pasajul Alexandru cel Bun spre Depoul CTP;

– luni, 2 aprilie: zona Canta – Gară, dinspre Pasaj Păcurari spre Podul de Piatră;

– marți, 3 aprilie: zona Canta – Gară, dinspre Podul de Piatră spre Pasaj Păcurari;

– miercuri, 4 aprilie: Podu Roș spre Țesătura, pe ambele sensuri;

– joi, 5 aprilie: bulevardul Tudor Vladimirescu, disnpre Podul de Fier spre CET;

– vineri, 6 aprilie: bulevardul Tudor Vladimirescu, disnpre CET spre Podul de Fier.

În această seară, începând cu ora 20.00, echipele municipalității vor face curățenie în Pasajul „Mihai Eminescu” din Fundație, iar circulația rutieră va fi dirijată prin suprateran.

Compania de Transport Public intervine deja de câteva zile și va continua să intervină pentru salubrizarea stațiilor, refugiilor și alveolelor mijloacelor de transport în comun, acțiunile având loc în cursul nopților.

În toată această perioadă, Poliția Locală supraveghează zonele în care interven utilitarele societăților subordonate municipalității și înștiințează, printr-o campanie de informare, cu cel puțin 24 de ore înainte de intervenții, conducătorii auto ale căror autovehicule sunt parcate pe segmentele stradale mai sus menționate. Conducătorii auto sunt rugați să colaboreze cu echipele municipalității și să elibereze aliniamentele stradale pe segmentele unde se fac intervenții în zilele și în intervalul orar amintite.

Pe lângă aceste acțiuni, echipele municipalității desfășoară campania curentă de salubrizare a orașului, atât pe arterele principale, cât și în cartiere.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii: