Carte de identitate falsă, descoperită la Sculeni

0
556

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni au descoperit, asupra unui cetăţean din R. Moldova, o carte de identitate falsă, pe care o procurase cu scopul de a ocupa mai ușor un loc de muncă pe teritoriul Germaniei.

În data de 17 aprilie a.c., în jurul orei 22.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru a intra în ţară, conducând un autoturism marca Volkswagen, basarabeanul Denis C., în vârsta de 26 de ani.

În baza unei analize de risc pe linia migrației ilegale, poliţiştii de frontieră au solicitat lucrătorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra persoanei și a bagajelor, în urma căruia a fost descoperită, ascunsă și nedeclarată, în portofelul acestuia o carte de identitate cu însemnele autorităţilor române.

Cu ocazia verificărilor specifice efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit că documentul în cauză este fals.

Cu privire la cele constatate, tânărul a declarat că a procurat documentul în luna august a anului trecut de la un cetățean ale cărui date nu le cunoaște, plătind suma de 250 euro, pentru a ocupa mai ușor un loc de muncă pe teritoriul Germaniei.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fals material în înscrisuri oficiale.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii: