VIDEO: Şi-au împărţit pumni în faţa unui bar din Nicolina. Un agent a fost provocat de un derbedeu după ce l-a scos afară dintr-un club de păcănele

0
26666

Scandal monstru în această seară, în cartierul ieşean Nicolina I. Situaţia a fost liniştită abia după intervenţia mai multor agenţi de pază, dar şi a Poliţiei. Scandalul ar fi început în jurul orei 19.00. Atunci, echipa de intervenţie aparţinând firmei GIP EST a fost solicitată să intervină la un club de jocuri de noroc situat pe bdul Nicolae Iorga, vis-a-vis de fostul bazar, pentru a linişti un bărbat recalcitrant. Echipajul s-a deplasat la locul indicat, iar după multe minute de negocieri purtate cu persoana agresivă au reuşit să o scoată afară din locaţie. De menţionat este faptul că scandalagiul avea asupra lui un spray iritant-lacrimogen, iar la ieşirea din unitate, acesta a pulverizat soluţia din recipient în interiorul localului.

Urmărirea agentului de pază

După aproximativ o oră, echipajul ce a intervenit la localul din zona vechiului bazar a oprit maşina în dreptul Gării Internaţionale, iar unul dintre agenti a trecut pe sub pasaj pentru a ajunge la un supermarket situat pe strada Bradului pentru a-şi lua un suc. Nici bine nu a reuşit să iasă din pasaj că a auzit injurii şi ameninţări la adresa sa şi a familiei. Când s-a uitat mai bine, agentul şi-a dat seama că este vorba despre aceeaşi persoană pe care o scosese afară din localul din zona fostului bazar. Văzând că nu are cu cine discuta, iar individul nu se oprea din ameninţări, bărbatul şi-a anunţat colegii prin staţie. Imediat i-au mai venit în sprijin alţi trei agenţi şi l-au găsit pe individ pe terasa unui bar situat pe strada Bradului. Scandalagiul a continuat să-i ameninţe pe agenţi, situaţia a degenerat şi s-au luat la bătaie.
De asemenea, la faţa locului a ajuns şi un echipaj de Poliţie al Secţiei 6. Oamenii legii au întocmit un dosar penal şi încearcă acum să stabilească situaţia de fapt.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii: