Polițiștii ieșeni s-au alăturat proiectului Parcul Memoriei Naționale ”Stejarii României – 100 de ani de istorie și demnitate” RoMândria

0
549

Polițiștii ieșeni împreună cu polițiști din alte județe s-au alăturat celei de-a doua campanii de plantare a arborilor din cadrul proiectului Parcul Memoriei Naționale ”Stejarii României – 100 de ani de istorie și demnitate” RoMândria.

Astăzi, 21 aprilie a.c., pe fostul front de lupta din Primul Război Mondial de la Mărășești, județul Vrancea, vor fi plantați 112.500 de puieți de stejar, pe o suprafață de 25 de hectare. La activitatea de plantare participă Șeful I.P.J. Iași- comisar șef de poliție Gîtlan Costel, adjunctul Șefului I.P.J. Iași- comisar șef de poliție Sandu Cristian și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale Iași.

La finalul campaniei, fiecare soldat român care și-a jertfit viața în Primul Război Mondial, pentru realizarea Marii Uniri de la 1918 va fi reprezentat în mod simbolic de stejarii care vor constitui Parcul Memoriei Naționale.

Cinstim eroii care și-au sacrificat viața pentru ca noi să trăim astăzi într-o țară liberă și unită!


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii: