ATENŢIE ieşeni! Se introduce plata prin SMS a Cărţii de Identitate

0
1384
Direcția Locală de Evidență a Persoanelor Iași lansează celei mai noi facilități pentru ieșeni: plata prin sms a Cărţii de Identitate.
 
La baza acestui proiect au stat necesitatea de a eficientiza timpul cetățenilor de a simplifica procedura obținerii unui nou act de identitate și din dorința de a oferi metode alternative de plată a serviciilor publice furnizate contra cost.
„Plata taxei pentru eliberarea Cărţii de identitate va putea fi efectuată printr-un SMS la numărul 7530. Masajul va trebui să cuprindă codul IS 7 (adică 7 lei pentru Cartea de Identitate normală) sau IS 1 (adică 1 leu pentru Cartea Provizorie) urmat de CNP-ul persoanei. Prin introducerea noului sistem dorim să venim în sprijinul cetăţenilor şi să nu mai stea la coadă la ghişeu pentru a achita aceste taxe. Noi deocamdată dăm drumul la acest serviciu şi, probabil, după data de 1 mai vom lansa şi serviciul de plată prin SMS a taxei în valoare de 12 lei pentru Procesare Dosar Stare Civilă”, a menţionat Marius Bodoga, şeful Direcţiei Locale de Evidenţă a Persoanelor.

Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii: