Un colonel stie! Dau listele cu ofițeri acoperiți din ANAF care au distrus firme

0
842

In ultima perioada, col.SRI-Daniel Dragomir a deschis nenumarate subiecte ce au in prim plan ofiterii (acoperiti sau nu) din diverse institutii ale statului. In recenta sa interventie a vorbit despre “culoarul economic” creat de ofițeri SRI.

Col.Dragomir a explicat că ofițerii în cauză au acționat pe trei direcții principale în zona economică:

– prin ofițeri detașați la ANAF și Ministerul Finanțelor — acolo este un subiect de discutat ca și protocoalele, în ce condiții au ajuns acei oameni acolo, de ce, cine i-a ales.

– prin recrutarea de oameni din cadrul ANAF.

– ofițeri acoperiți.

Un aspect extrem de important este că “oamenii infiltrați de către Coldea și echipa de făcut bani s-au apucat să atace firme”, a spus Dragomir.

“Era foarte simplu: când vine ofițerul de la securitate, îți face o hârtiuță cu un prejudiciu uriaș, îți pune sechestru”. Culoarele funcționau, “își dădeau de la unii la alți, ” a mai spus Dragomir.

În același timp, firmele protejate de Coldea “nu au fost atinse”, afirmă Dragomir. Intrebat fiind ce anume dorea Coldea, col. Dragomir a precizat ca “unul din lucrurile pe care și le-au dorit și le-au căpătat în acești ani au fost banii — acestor oameni le plac banii.Toți știm ce s-a întâmplat în ultimii ani, dar toată lumea are o frică să discute despre subiectul acesta și m-am decis s-o fac eu. Ca să fie foarte clar, mă voi autoinvita la Comisia de control al SRI. Când va avea timp dl Manda, eu sunt pregătit să-i prezint o lista cu ofițerii acoperiți din ANAF și ofițerii care se află în legătura serviciilor“, s-a angajat Dragomir.
“Eu cred că acești oameni lucrează pentru statul paralel în continuare, nu pentru SRI”, a conchis col.Daniel Dragomir.

Comentarii: