Continuă programul de dezinsecție, larvicidare, tratamente împotriva căpușelor și tratamente fitosanitare în municipiul Iași

0
589

Primăria Municipiului Iași a stabilit, pentru perioada aprilie – august 2018, programul de dezinsecție, larvicidare, tratamente împotriva căpușelor și tratamente fitosanitare în raza administrativ-teritorială a orașului. Pentru anul în curs, programul va debuta în ziua de 26 aprilie,  începând cu ora 22.00, cu intervenții de dezinsecție. Operațiunile de acest fel vor fi reluate în luna mai (în zilele de 3, 10, 17, 24 și 31 mai), în luna iunie (în zilele de 5, 7, 14, 19, 21 și 28 iunie), în luna iulie (în zilele de 5, 10, 12, 19, 24 și 26 iulie) și în luna august (16 și 23 august).

Operațiunile de larvicidare vor debuta pe 26 aprilie, începând cu ora 8.00, și vor fi reluate în ziua de 19 iulie, de la aceeași oră.

Tratamentele împotriva căpușelor vor debuta pe 26 aprilie, începând cu ora 8.00, și vor fi reluate pe 14 iunie, 19 iulie și 16 august, de la aceeași oră.

Tratamentele fitosanitare se vor desfășura în ziua de 12 iunie.

Zilele menționate sunt orientative, operațiunile depinzând în mod special de condițiile meteorologice sau de alți factori care ar putea restricționa prestarea serviciilor, urmând ca orice modificare a programului să fie anunțată public în timp util.

Substanțele folosite pentru operațiunile contractate sunt avizate de Ministerul Sănătații și nu reprezintă un pericol pentru om și animale, astfel: pentru dezinsecţie produsul folosit este Aqua K-Othrine, pentru larvicidare – VectoBac, iar pentru tratamentul împotriva căpuşelor – Solfac.

Prestatorul acestor servicii este asocierea SC Wasval SRL – SC Mior SRL – SC Expert 3D SRL.

loading...

Comentarii: