Măsuri de ordine la Parada FEstudIS

0
677

Astăzi, 2 mai 2018, începând cu ora 17.30, mai multe echipaje de jandarmi vor asigura măsurile de ordine la Parada FEstudIS.

Acest eveniment care strânge într-un singur marș organizațiile studențești din Iași va avea două puncte de plecare, unul din Copou de la Corpul A al Universității A.I. Cuza și celălalt din Campusul Tudor Vladimirescu – parcarea Facultății de Inginerie Chimică și Protecția Mediului, urmându-se două trasee până în Piața Palatului Culturii din Iași, deplasarea efectuându-se între orele 18.30 – 19.30. Din acest punct, la ora 19.30, cele două coloane reunite vor începe deplasarea spre Casa de Cultură a Studenților Iași, pe bd. Ștefan cel Mare – str. Arcu – str. Gavriil Musicescu.

Coloana din Copou va avea următorul itinerar: Corpul A al Universității A.I. Cuza – bd. Carol I – str. Gavriil Musicescu – str. Arcu – bd. Ștefan cel Mare – Piața Palatul Culturii.

Traseul din Tudor Vladimirescu va începe din parcarea Facultății de Chimie și va continua pe bd. Tudor Vladimirescu – str. Elena Doamna – str. Anastasie Panu – Piața Palatul Culturii.

Măsurile de dirijare a traficului auto vor fi luate de polițiști rutieri, deplasarea coloanelor cu participanți se va face pe partea carosabilă, pe prima bandă de circulație.

Parada se va încheia cu un concert în fața Casei de Cultură a Studenților.

Pentru buna desfășurare a marșului și a evenimentului artistic, se va realiza un dispozitiv de însoțire pentru asigurarea protecţiei participanţilor, iar mai multe patrule de jandarmi vor fi dispuse în zonele de plecare/sosire, în vederea asigurării măsurilor de ordine. Totodată se va acționa pentru prevenirea şi combaterea actelor de tulburare a ordinii, care pot afecta buna desfășurare a manifestări, iar în caz de comitere a unor fapte antisociale, se va interveni în vederea luării măsurilor legale.

În vederea evitării situaţiilor de natură să tulbure buna desfăşurare a manifestării, jandarmii recomandă persoanelor care participă sau asistă la eveniment să manifeste răbdare, să respecte indicaţiile forţelor de ordine și traseul de deplasare.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii: