ŞOCANT! Un militar s-a împușcat în timpul serviciului de pază

0
750

Astăzi, 5 mai, în jurul orei 13.55, în timpul executării serviciului de pază la U.M. 01470 din Focșani, soldatul Oanele Maricel, încadrat la Batalionul 81 LAROM, s-a împușcat cu arma din dotare.

Personalul unității a apelat imediat Serviciul Unic de Urgență – 112, iar echipajul SMURD sosit la fața locului a constatat decesul militarului.

Conform procedurilor, pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, la nivelul unității a fost constituită o comisie administrativă, condusă de șeful de stat major al Batalionului 81 LAROM, și a fost informat Parchetul Militar Vrancea.

Militarul, în vârstă de 22 de ani, angajat în M.Ap.N. din decembrie 2016, era necăsătorit și nu a participat la misiuni în teatrele de operații. La ultima testare psihologică, susținută în luna februarie a acestui an, militarul a fost declarat apt pentru serviciul militar.

Conducerea Ministerului Apărării Naționale transmite condoleanțe familiei îndoliate.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii: