Performanță istorică! Dunărea Călărași a promovat în Liga 1!

0
666

Runda cu numărul 33 din Liga 2 a adus promovarea matematică a liderului AFC Dunărea Călărași, o premieră în istoria clubului.

Trupa lui Dan Alexa a câștigat cu 3-1 meciul cu Ripensia Timișoara, de pe stadionul “Ion Comșa”, deși a fost condusă la pauză.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Valentin Munteanu (’47), Alin Dobrosavlevici (’54) şi Silviu Pană (’83), iar pentru oaspeţi a înscris Toma (’30).

De menționat faptul că Dan Alexa a reuşit să-şi treacă în CV a treia promovare din Liga 2 în Liga 1. De-a lungul carierei, tehnicianul le-a adus pe prima scenă a fotbalului românesc pe ACS Poli Timişoara şi Rapid.

Călărășenii au avut un parcurs impresionant, în cele 33 de etape disputate până acum, reuşind să înregistreze 26 de victorii, 5 remize şi numai 2 înfrângeri. Mai mult, echipa de la Dunăre are 30 de meciuri consecutive fără înfrângere în Liga 2.

Cu cinci etape înainte de finalul sezonului, AFC Dunărea Călăraşi este lider în clasament, cu 83 de puncte. Sibienii de la FC Hermannstadt se află pe poziția a doua, loc care duce direct in Liga 1, iar pe poziția a treia, cea care asigură prezenţa la baraj, se află Chindia Târgovişte.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii: