Decizie inedită luată de Poli Iași pentru meciul cu FCSB: au tăiat toate invitațiile pe care le ofereau gratis celor din jurul echipei!

0
3423

Confruntându-se cu probleme financiare serioase, șefii grupării din Copou au luat o măsură neobișnuită înaintea meciului cu FCSB și-au tăiat toate invitațiile pe care le ofereau gratis celor din anturajul echipei.

Așadar, cine vrea să vadă meciul “pe viu” trebuie să scoată bani din buzunar, prețul unui bilet fiind de 20 lei la peluză, 40 lei la tribuna a II-a, 70 lei la tribuna I și 100 lei la tribuna zero.

Interesul fanilor este enorm pentru duelul de astăzi cu FCSB (ora 20:45), nu mai puțin de 7.000 de bilete epuizându-se în primele două zile de la apariția acestora.

Oficialii ieșeni sunt siguri că pe stadion luni seară vor fi în jur de 12.000 de fani, deci are șanse mari să se joace cu casa închisă.

“Știu foarte bine că e un oraș care simpatizează cu Steaua, cu fani ce vor veni la meci să-i vadă pe jucătorii lor. Îi apreciază pe fotbaliști, pe antrenori, pe patron, dar asta nu înseamnă că nu vom juca fotbal la capacitate maximă. Chiar dacă o să fie un stadion plin mai mult de stelișți, sper ca la finalul partidei ieșenii să ne iubească pe noi și să ne felicite pentru performanța reușită”, a spus tehnicianul Flavius Stoican.

De altfel și preşedintele executiv al Politehnicii, Adrian Ambrosie, a ținut să facă un anunț: “Clubul trece printr-o situaţie financiară dramatică. Cei care ţin la echipă o pot sprijini prin achiziţionarea de bilete la meci. Am fost impresionaţi că sponsori care aveau dreptul la unele invitaţii ori reprezentanţi ai Primăriei au venit şi au cumpărat bilete la partida cu FCSB. Şi eu voi lua membrilor familiei bilete la partidă. Sper ca toată lumea să înţeleagă şi să nu apeleze la intervenţii pentru o invitaţie sau la mijloace de a pătrunde pe stadion fără bilet”

Recordul de asistență la un meci dintre cele două echipe desfășurat în Copou a fost stabilit în mai 2005 (Poli – FCSB, scor 0-0), când 15.000 de fani au umplut arena “Emil Alexandrescu”.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii: