Şef al IPJ, cercetat prealabil. Propunerea a fost făcută de conducerea Poliției Române

0
789

Ministrul afacerilor interne, Carmen Dan, a aprobat propunerea IGPR de declanșare a procedurii cercetării prealabile față de inspectorul șef al I.P.J. Ialomița, comisar șef de poliție Ivan Cristian. Propunerea a fost făcută de conducerea Poliției Române după controlul efectuat la I. P.J. Ialomița.

În ceea ce privește investigația desfășurată în cazul din Baia Mare și ca răspuns la solicitarea primarului Cătălin Cherecheș, precizăm că MAI, prin Corpul de control al ministrului afacerilor interne, nu poate verifica aspectele care țin de investigațiile penale și de actele procedurale care se fac în dosarele penale.

Așadar, prin Corpul de control al ministrului nu se pot verifica ce probe și ce mijloace de probă s-au administrat în dosar și nici momentul sau oportunitatea administrării lor. Dacă autoritățile locale au anumite suspiciuni în legătură cu desfășurarea investigației, acestea ar trebui să se adreseze prim-procurorului parchetului competent.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii: