FCSB, OUT din cupele europene? Florin Talpan cere UEFA să interzică FCSB în Europa: “Nu le putem permite să participe”

0
827

FCSB primește lovitură după lovitură în ultima perioadă. După ce justiția i-a interzis să mai poarte numele “Steaua” și a pierdut cu Poli Iași îndepărtându-se de titlu, clubul lui Becali va fi reclamat la UEFA.

Florin Talpan, omul care l-a “bătut” pe Gigi Becali pe unde l-a prins prin tribunale, încearcă acum să-i dea “decisiva”. Astfel, juristul CSA Steaua a mers la sediul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) pentru a obţine certificatul de grefă, care îi va permite să înainteze către UEFA o cerere de excludere a FCSB din cupele europene.

“Am luat certificatul de grefă cu hotărârea ICCJ şi pregătesc toate hotărârile pe care le avem pentru a notifica UEFA cu privire la aceasta situaţie. Nu mai trebuie să-i permitem lui FCSB să participe, să fie capi de serie, având în vedere toate aceste procese câştigate”, a declarat Florin Talpan la sediul ICCJ.

În acest moment, între CSA Steaua şi Gigi Becali se mai derulează două procese. Într-unul din ele, Clubul Sportiv al Armatei a cerut despăgubiri de 37 de milioane de euro lui Gigi Becali ca urmare a celor zece ani (2004-2014) in care omul de afaceri s-a folosit ilegal de marca “Steaua”.

În cel de-al doilea proces, care se desfăşoară la Tribunalul Bucureşti, juristul Florin Talpan solicită să se constate că FCSB nu deţine palmaresul Stelei.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii: