WTA Madrid 2018: Simona Halep, bătaie soră cu eliminarea

0
1791

Liderul mondial, Simona Halep, învingătoare în ultimele două ediții în Spania, a cedat în sferturile de finală în fața cehoaicei Karolina Pliskova (locul 6 WTA), după ce în optimi o depășise pe sora ei geamănă, Kristyna.

Scorul a fost 6-4, 6-3, iar Simona a comis multe erori nefortate arătând în general un joc lipsit de curaj.

Halep a început bine şi a condus cu 3-1, dar Pliskova a întors soarta setului, a câştigat de două ori pe serviciul româncei și a închis setul cu 6-4, după 38 de minute.

Setul secund a fost o cursă de urmărire permanentă a Simonei Halep, mai ales după ce Pliskova a izbutit un nou break la 1-1. La 5-3, cehoaica a mai forțat o dată și a câștigat setul cu 6-3, după 31 de minute.

“Mă simt uimitor pentru că pierdusem ultimele meciuri cu ea. Jocul mi-a mers, mi-au intrat loviturile şi chiar şi serviciul a mers bine. Nu credeam că o s-o bat. Mă simt bine, a fost unul dintre cele mai bune meciuri ale mele din acest an”, a declarat Karolina Pliskova la finalul meciului.

În ciuda acestui eșec, Halep va rămâne pe locul 1 WTA, după ce adversarele ei de pe pozițiile a 2-a și a 3-a, Caroline Wozniacky și Garbine Muguruza, au ieșit din optimi la Madrid.

Pentru româncă urmează turneul de categorie Premier 5 de la Roma, unde Simona Halep a jucat finala în 2017.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii: