FOTO: Pistoale şi cuţite, descoperite într-o sală de jocuri din Iaşi

0
752

Sâmbătă, 11 mai, pe timpul activității de patrulare, un echipaj de jandarmi a intervenit, în urma unui apel 112, la o sală de jocuri din Iași,  unde doi bărbați aflați sub influența băuturilor alcoolice provocau scandal.

La fața locului cele reclamate s-au confirmat, jandarmii acționând pentru aplanarea scandalului și restabilirea ordinii publice. Cu ocazia controlului corporal s-a descoperit un pistol cu gaze și un spray iritant-lacrimogen asupra unui bărbat, în timp ce asupra celuilalt s-au descoperit un cuțit și, de asemenea, un spray iritant-lacrimogen.

Avându-se în vedere obiectele găsite asupra celor doi, precum și faptul ca se aflau într-un loc pentru distracție, celor doi le-au fost întocmite actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,, Portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase” prevăzută în art. 372 Cod Penal.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii: