Bîrnova: Noi investiții în alimentarea cu apă potabilă

0
634

Astăzi s-a semnat contractul de finanțare pentru obiectivul “Extindere rețea de alimentare cu apă în comuna Bîrnova, județul Iași ” în valoare totală de 1.662.413,91lei, sumă alocată de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, prin Programul Național de Dezvoltare Locală II.

Proiectul cuprinde investiții în extinderea și realizarea sistemului de alimentare cu apă potabilă în 5 sate ale comunei Bîrnova și o Stație de pompare apă potabilă care deservește strada Calea Codrului din  satul Todirel.

După finalizarea lucrărilor la rețeaua de alimentare cu apă în satele Todirel, Pietrăria și Vișan, în lungime totală de 5 km, proiect derulat în perioada 2016-2017, Primaria Birnova a ținut cont de solicitările cetățenilor privind necesitatea extinderii rețelei de alimentare cu apă si a cautat  căutat soluții de finanțare.

„Pentru că îmi doresc să duc la îndeplinire multe proiecte din cele promise și pentru că sunt un om de cuvânt, atent la nevoile oamenilor, menționez că pe lângă trosoanele enumerate anterior, am inițiat un nou proiect de extindere a rețelei de alimenatre cu apă potabilă, pe o lungime totală de 3km. Astfel  vom reuși să acoperim întreaga suprafață a comunei în ceea ce privește infrastructura de alimentare cu apă” a precizat Mihai Balan-primarul comunei Birnova.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii: