Fostul jucător al Poli Iaşi, Marius Croitoru, renunță la cariera de fotbalist profesionist

0
2220

Marius Croitoru, care a jucat ultima dată la ACS Politehnica Timişoara, a anunţat că renunţă la cariera de jucător.

“Vreau să le mulţumesc colegilor, domnului preşedinte şi domnului primar pentru tot. Acum voi începe o nouă carieră şi sunt foarte entuziasmat de acest lucru”, a declarat fostul căpitan de la ACS Poli Timişoara pentru Telekomsport.

Se ştie că odată cu venirea lui Adrian Neaga pe banca Timișoarei, Marius Croitoru nu a mai jucat niciun minut. Mijlocaşul de 37 de ani şi jumatate a analizat situația în care se află și a decis să renunțe la cariera de fotbalist profesionist.

După 317 meciuri şi 21 de goluri în Liga 1 şi cu experienţe în Kazahstan, Croitoru şi-a ales nouă meserie. Fostul jucător al Poli Iaşi urmează de ceva timp cursurile Şcolii de antrenori de la Chişinău, iar de luna viitoare va intra în posesia Licenţei B.

Ca fotbalist, Marius Croitoru a mai jucat pentru FCM Bacău, FC Vaslui, Steaua, Ceahlăul Piatra Neamţ, Politehnica Iaşi, Atyrau, Astra și FC Botoşani.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii: