Diego Maradona trece de la antrenorat la munca de birou. E noul președinte la Dinamo Brest din Belarus

0
1124

Diego Maradona, fostul căpitan și selectioner al Argentinei, va fi noul președinte al clubului de fotbal Dinamo Brest din Belarus.

Fostul mare jucător sud-american a renunțat pentru moment la cariera de antrenor și a semnat un contract pe 3 ani cu gruparea din sud-vestul Belarusului. El își va prelua noul post după încheierea Cupei Mondiale în Rusia.

“Am semnat contractul şi sunt preşedintele clubului Dinamo Brest. Mulţumesc pentru încredere şi pentru că v-aţi gândit la mine”, a declarat pe reţelele de socializare Diego Maradona.

De asemenea, Dinamo Brest precizează într-un comunicat pe pagina sa oficială de internet: “Diego Maradona se va ocupa de dezvoltarea strategică a clubului și va interacționa, de asemenea, cu toate unitățile sale structurale, inclusiv cu academia clubului”

Diego Armando Maradona (57 ani), campion al lumii ca jucător cu naționala țării sale, în 1986, a fost ultima dată antrenor al echipei Al Fujairah din Emiratele Arabe Unite. El a fost selectioner al Argentinei între 2008 și 2010.

loading...

Comentarii: