Percheziţii de amploare la Iaşi

0
2065

Pe 24 mai a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică Iași, Secției nr. 4 Poliție Rurală Miroslava și Serviciului de Acțiuni Speciale Iași au efectuat 3 percheziții domiciliare la persoane bănuite că ar fi sustras o cabalină și mai multe hamuri. Două persoane au fost reținute de polițiști pentru 24 de ore.

La data de 24 mai a.c., polițiștii au efectuat 3 percheziții domiciliare la persoane bănuite de comiterea infracțiunii de furt calificat (două acte materiale).

În fapt, 4 persoane sunt bănuite că în noaptea de 14 spre 15 mai a.c., ar fi pătruns în curtea locuinței unui bărbat din com. Țibănești, de unde ar fi sustras o cabalină și un ham, cauzându-i un prejudiciu de 3.200 de lei.

De asemenea, în aceeași noapte, aceștia ar fi pătruns în curtea unui alt bărbat, din comuna Țibănești, de unde ar fi sustras hamuri, cauzându-i un prejudiciu de 1.600 de lei.

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat o parte din hamurile susceptibile a fi sustrase, precum și alte bunuri susceptibile a proveni din infracțiuni.

Au fost conduse la cercetări 7 persoane, iar în urma administrării probatoriului în cauză, au fost reținute de polițiști 2 persoane. Acestea au fost introduse în Arestul I.P.J. Iași, urmând a fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași cu propuneri legale.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt.

Polițiștii ieșeni au beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul I.P.J. Vaslui.

loading...

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here