Percheziţii de amploare la Iaşi

0
2262

Pe 24 mai a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică Iași, Secției nr. 4 Poliție Rurală Miroslava și Serviciului de Acțiuni Speciale Iași au efectuat 3 percheziții domiciliare la persoane bănuite că ar fi sustras o cabalină și mai multe hamuri. Două persoane au fost reținute de polițiști pentru 24 de ore.

La data de 24 mai a.c., polițiștii au efectuat 3 percheziții domiciliare la persoane bănuite de comiterea infracțiunii de furt calificat (două acte materiale).

În fapt, 4 persoane sunt bănuite că în noaptea de 14 spre 15 mai a.c., ar fi pătruns în curtea locuinței unui bărbat din com. Țibănești, de unde ar fi sustras o cabalină și un ham, cauzându-i un prejudiciu de 3.200 de lei.

De asemenea, în aceeași noapte, aceștia ar fi pătruns în curtea unui alt bărbat, din comuna Țibănești, de unde ar fi sustras hamuri, cauzându-i un prejudiciu de 1.600 de lei.

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat o parte din hamurile susceptibile a fi sustrase, precum și alte bunuri susceptibile a proveni din infracțiuni.

Au fost conduse la cercetări 7 persoane, iar în urma administrării probatoriului în cauză, au fost reținute de polițiști 2 persoane. Acestea au fost introduse în Arestul I.P.J. Iași, urmând a fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași cu propuneri legale.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt.

Polițiștii ieșeni au beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul I.P.J. Vaslui.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here