Protest inedit la Arad. 400 de suporteri ai UTA-ei, la inaugurarea… ironică a noului stadion din oraș

0
726

Aproximativ 400 de fani ai echipei UTA au recurs la un gest inedit pentru întârzierile în construcția stadionului “Francisc Neumann” din Arad.

“Roș-albii” au manifestat pe platoul din fața stadionului și au tăiat în mod simbolic panglica tricoloră.

Totodată, ei l-au hulit pe primarul Gheorghe Falcă cu mesaje de genul: “Doi-trei muncitori rupți de oboseală; termen de finalizare: campania electorală”.

Conform planului inițial, termenul de finalizare pentru lucrările la noul stadion din Arad era 21 mai 2018, însa în ziua respectivă autoritățile locale au luat bannerul care anunța momentul.

“Ne-am adunat pentru că trebuia să fie gata stadionul. E al nu știu câtelea termen care a fost anunțat de Primărie și constructor. Evident că arena nu e gata, era o ultimă formă ironică, ca să spunem așa, de protest, fiindcă nu mai știm ce să facem. Suntem efectiv disperați de bătaia de joc la care este supusă UTA, dar și Aradul ca oraș”, a declarat Dan Proca, liderul Suporter Club UTA.

UTA va evolua sâmbătă, de la ora 11:00, în penultima etapă din B, acasă, cu Dacia Unirea Brăila.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here