Rezultat uriaș pentru tenisul românesc! Mihaela Buzărnescu și Raluca Olaru s-au impus în finala de dublu de la Strasbourg

0
641

Cuplul Mihaela Buzărnescu/Raluca Olaru s-a impus în finala turneului WTA de la Strasbourg, dotat cu premii totale de 226.750 dolari, în fața perechii Nadiya Kichenok/Anastasia Rodionova (cap de serie numărul trei), scor 7-5, 7-5.

Meciul a fost unul echilibrat, cu destule răsturnări de scor, întinzându-se pe durata unei ore și 48 de minute.

Buzărnescu și Olaru au început cu break, dar apoi au pierdut trei ghemuri la rând. Ele au preluat conducerea cu 4-3, dar Kicenok și Rodionova au făcut 5-4. Româncele au reușit să câștige contra serviciului la 5-5 și au încheiat primul set cu 7-5.

În setul 2, Buzărnescu și Olaru au început în forță, cu 3-0, dar au urmat patru ghemuri pierdute la rând (3-4). La 5-5, româncele au mai reușit să câștige odată pe serviciul adversarelor și au încheiat conturile la punct decisiv.

Pentru Mihaela este primul titlu WTA, pe când Raluca a ajuns la 9 titluri în proba de dublu. Pentru victoria de la Strasbourg, cele două vor fi recompensate cu un cec de 9.919 euro și 280 de puncte WTA.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here