Sărbătoare la Constanța! SSC Farul a promovat în Liga 2

0
1120

Farul Constanţa a făcut şi ea pasul spre liga secundă, la fel ca şi Petrolul şi “U” Cluj, alte două formaţii de tradiţie refondate de fani în 2016 după falimentul vechilor societăţi.

În fața a 4000 de spectatori, Suporter Spirit Club Farul s-a impus cu scorul de 3-0 în faţa celor de la Sportul Chişcani, într-un meci în care şi un singur punct le-ar fi garantat accederea în Liga 2. Raphael Stănescu a fost eroul constănţenilor, după ce a reușit două goluri.

Trupa lui Petre Grigoraş a stat pe locul 2 în serie până cu două etape înainte de final, însă a beneficiat de paşii greşiţi ai contracandidatei Progresul Spartac. Bucureştenii au cucerit un singur punct în ultimele două runde şi au încheiat la cinci puncte în spatele “marinarilor”.

Aerostar Bacău, Farul, Petrolul, ACS Şirineasa şi Universitatea Cluj sunt cele cinci formaţii promovate în acest sezon în Liga 2.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here