FOTO-VIDEO: Un mort şi doi răniţi după ce o bombă a explodat. Una dintre victime a ajuns în stare extrem de gravă la Iaşi

0
3283

Şefa UPU-SMURD Iaşi, prof.dr. Diana Cimpoeşu, a declarat că muncitorul de 28 de ani ajuns deja la Iași este în stare extrem de gravă, după ce a suferit mai multe leziuni. Acestuia i-au fost amputate ambele mâini şi are şi plăgi de arteră femurală. Tânărul de 26 de ani urma să fie transportat cu elicopterul de la locul exploziei la Bacău. Acesta din urmă este conştient şi stabil.

Un muncitor a murit şi doi au fost răniţi după ce un un proiectil a explodat la o exploatare forestieră din comuna Asău, judeţul Bacău.

Purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, Andrei Grecu, a declarat că muncitorii făceau lucrări în momentul exploziei la exploatarea forestieră din zona Ciobăneşti, comuna Asău. Din primele date se pare că unul dintre muncitori a lovit elementul de muniţie cu un ciocan şi din acest motiv s-a produs explozia. “Echipele medicale sunt acolo şi ştim doar că un muncitor a murit şi alţi doi au suferit răni grave”, a spus purtătorul de cuvânt al ISU Bacău.

”Cei doi răniţi au fost duşi pe stadionul din Asău, pentru a fi preluaţi de elicopterul SMURD. Avem la faţa locului echipa pirotehnică a Inspectoratului, pentru a vedea în ce împrejurări s-a produs acest incident tragic”, a spus Andrei Grecu.

Din primele date a reieşit că proiectilul este din timpul unuia dintre războaiele mondiale. Secretarul de stat din Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, a declarat că au fost trimise două elicoptere SMURD pentru cele două persoane rănite, luni seară, în urma exploziei.

”Din păcate este vorba despre un decedat, alte două persoane au fost rănite în această explozie. Nu ştim cu exactitate starea în care se află cele două persoane. Am trimis două elicoptere SMURD, unul dintre ele a şi ajuns deja. Cel mai probabil cele două persoane vor fi transportate fie la Iaşi, fie la Galaţi”, a explicat Raed Arafat.

Secretarul de stat din Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, a declarat că au fost trimise două elicoptere SMURD pentru cele două persoane rănite în urma exploziei unui proiectil în judeţul Bacău. ”Din păcate este vorba despre un decedat, alte două persoane au fost rănite în această explozie. Nu ştim cu exactitate starea în care se află cele două persoane. Am trimis două elicoptere SMURD, unul dintre ele a şi ajuns deja”, a explicat Raed Arafat.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here