Cel mai lung zbor din lume va fi lansat de Singapore Airlines. Durează aproape o zi

0
622

Singapore Airlines a anunțat că va lansa în octombrie cel mai lung zbor comercial din lume. Pasagerii vor zbura non-stop între New York și Singapore, acoperind o distanță de aproximativ 15,000 de kilometri.

Noile aeronavele  Airbus A350-900ULR (cu rază lungă de acțiune) vor fi utilizate pentru zborul care va dura aproximativ 18 ore și 45 de minute. Acestea vor avea 94 de locuri pentru clasa economică premium și 67 de locuri la clasa business.

Cel mai lung zbor de pasageri existent este operat de Qatar Airways, între Doha și Auckland, și parcurge 14,500 de kilometri.

Singapore Airlines a mai oferit ruta Singapore-New York pană în 2013, când a suspendat zborurile din cauza costurilor ridicate ale combustibilului. Modelul A350-900ULR însă oferă o eficiență sporită a consumului de combustibil și este proiectat pentru a oferi un mediu de călătorie mai confortabil, cu tavane mai ridicate, ferestre mai mari, un spațiu mai larg și lumini care reduc jet-lagul.

Sursă: The Guardian


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here