Un escroc ce acţiona prin metoda ACCIDENTUL a fost reţinut de poliţiştii ieşeni

0
617

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Iași au efectuat o percheziție domiciliară la o persoană bănuită de săvârșirea infracțiunii de înșelăciune prin metoda ”accidentul”. Un tânăr a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul I.P.J. Iași.

La data de 30 mai, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Iași au efectuat o percheziție domiciliară, la o persoană bănuită de comiterea infracțiunii de înșelăciune, în formă continuată, prin metoda ”accidentul”.

Activitățile au fost efectuate împreună cu polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Iași, Biroului de Investigații Criminale Bacău și Serviciului de Acțiuni Speciale Iași.

Perchezițiile au fost desfășurate în cadrul unui dosar penal instrumentat de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Iași, sub cordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

În fapt, un tânăr este bănuit că în perioada februarie – mai a.c., ar fi săvârşit, pe raza judeţului Iaşi, 5 infracţiuni de înşelăciune prin metoda ”accidentul”.

În urma perchezițiilor, polițiștii au descoperit mai multe telefoane mobile, cartele SIM şi înscrisuri, susceptibile a fi folosite de persoanele bănuite de comiterea infracțiunilor. Acestea au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În baza probatoriului administrat în cauză, tânărul de 28 de ani, din județul Galați, bănuit de comiterea infracțiunilor de înșelăciune prin metoda ”accidentul” a fost reținut pentru 24 de ore, fiind depus în Arestul I.P.J. Iași, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași și Judecătoriei Iași cu propuneri legale.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here