Doi DJ olandezi prinşi cu droguri pe Aeroportul Internaţional Iaşi

0
1245

Polițiștii de la Transporturi care lucrează în cadrul Aeroportului Iași au reținut în această după-amiază doi tineri DJ veniți din Olanda pentru a participa la Festivalul Afterhills.

Astăzi au fost aduși la sediul DIICOT doi cetățeni olandezi asupra cărora, la controlul corporal efectuat la Aeroportul Internațional Iași, au fost descoperite substanțe susceptibile a fi droguri. Cei doi cetățeni care sunt DJ urmează a fi audiați la sediul nostru, după care vor fi luate măsurile care se impun”, a declarat ieri Cătălin Prisecaru, șeful DIICOT Iași.

Surse apropiate anchetei au afirmat că cei doi olandezi au petrecut noaptea de joi spre vineri la Festivalul Afterhills, iar, vineri după-amiază, cei doi au încercat să se îmbarce într-un avion ce efectua o cursă pe ruta Iași – București. Ulterior, cei doi ar fi urma să ia o cursă aeriană spre Olanda.

La poarta de filtru, angajații Aeroportului Iași au observat reacțiile bizare ale celor doi olandezi și le-au făcut un control corporal mai amănunțit, ocazie cu care au descoperit pastile și o substanță vegetală asupra lor, produse susceptibile a fi ecstasy și canabis. Substanțele au fost preluate de anchetatori și trimise la laborator, pentru analiză.

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here