Încasări în creștere la bazele de agrement ale municipalității

0
656

Baza de agrement Ciric, prin facilitățile oferite ieșenilor, continuă să fie o alternativă viabilă de petrecere a timpului liber. Astfel, servicii precum cele de închiriere de bărci sau terenurile de sport, cu precădere cele pentru practicarea tenisului de câmp sau a fotbalului, au cumulat venituri importante în lunile aprilie și mai. Ca în fiecare an, în sezonul estival (iunie, iulie, august), piscinele vor deveni principalul pol de atracție a Zonei de Agrement Ciric. Deja, în luna mai, în zilele în care au fost înregistrate temperaturi ridicate, s-au înregistrat venituri de 5.520 de lei la piscina mare.

Deși baza Ciric a fost deschisă oficial pe data de 1 mai, și în luna aprilie ieșenii au apelat la serviciul de închiriere bărci, înregistrându-se venituri în sumă de 6.970 de lei, la terenurile de tenis de câmp (venituri de 6.990 lei) și (venituri de 3.020 de lei). În total, în luna aprilie baza de agrement Ciric a înregistrat venituri în sumă de 17.055 lei.

În luna mai încasările au crescut progresiv față de luna anterioară. Astfel, la capitolul închirierii de bărci au fost consemnate venituri care au depășit 8.000 de lei, iar la terenurile de tenis și de fotbal de 13.650 lei. În aceeași perioadă printre facilitățile care au strârnit interesul ieșenilor s-au numărat piscina mare (venituri de 5.520 de lei), zona de cățărări, terenul de mini-golf și zona de gonflabile pentru copii.

Ștrandul Municipal și Plaja Nicolina au adus încasări la fel de ridicate în luna mai. Astfel, în perioada 17 – 30 mai, din vânzarea biletelor pentru intrarea adulților și din vânzarea abonamentelor pentru pensionari la Plaja Nicolina s-au acumulat venituri în sumă de 21.476 lei. Nivelul ridicat de încasări se justifică și prin tarifele convenabile, tariful de intrare pentru adulți fiind 8 lei, iar abonamentul pentru pensionari fiind 10 lei.

În schimb, la Ștrandul Municipal încasările au fost de 10.629 de lei în perioada 19 – 30 mai. Aici, prețul de intrare pentru adulți este 10 lei, pentru copii și pensionari tariful fiind de doar 3 lei. Abonamentele pentru adulți se ridică la 75 de lei pentru 10 intrări, iar abonamentele pentru copii și pensionari este de 20 de lei pentru același număr de intrări. Șezlongul și umbrela pot fi închiriate cu 5 lei pe zi.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here