Așa să fie și-n septembrie! România câștigă cu 2-0 amicalul cu Finlanda

0
602

România a câștigat cel de-al patrulea meci amical la rând, 2-0 cu Finlanda, pe stadionul “Ilie Oană” din Ploiești, și pare pregătită pentru debutul din Liga Națiunilor, din luna septembrie.

Golurile au fost marcate de Cristian Manea în minutul 37, care a reușit astfel primul gol al său în “tricolor”, la abia a 3-a selecție, și Ciprian Deac în minutul 61.

Partida a marcat și retragerea de la prima reprezentativă a portarului Bogdan Lobonț, care nu mai jucase din 2013, de la meciul de baraj cu Grecia pentru CM 2014. El a intrat pe teren în minutul 87, în locul lui Ciprian Tătărușanu, și a bifat a 86-a selecție.

Naționala României va aborda primele meciuri din Liga Națiunilor cu un moral bun, după ce a învins în toate amicalele din acest an (2-1 cu Israel, 1-0 cu Suedia și 3-2 cu Chile).

E drept, însă, trebuie luat în calcul că în fața “tricolorilor” au stat echipe experimentale sau neimplicate. Dar clar se observă o altă atitudine, ceea ce poate a lipsit în primul rând în mandatul de tristă amintire al lui Christoph Daum.

Următoarea partidă va fi cu Muntenegru, la 7 septembrie, tot pe “Ilie Oană”, la debutul în Liga Națiunilor.

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here