Dan Petrescu a semnat cu ultima clasată din China. Doi jucători de la CFR Cluj îl urmează la noua sa echipă

0
560

Dan Petrescu a susținut o conferinţă de presă în care a precizat că a semnat cu echipa Guizhou Zhicheng, ultima clasată în campionatul Chinei.

Antrenorul a declarat că oferta venită din Asia a fost una de nerefuzat şi că înţelegerea este pe un an şi jumătate. În acest timp, Petrescu va încasa 4 milioane de dolari, plus bonusuri dacă salvează echipa de la retrogradare.

“Cei din China s-au gândit că pot să iau o echipă care după 11 meciuri are doar patru puncte şi să o salvez. Mi-au oferit un an şi jumătate de contract, un contract în divizia B dacă retrogradează echipa. După un an şi jumătate vreau ca acea echipă să fie în prima ligă pentru că prea mare încredere au avut în mine. Mi-au făcut o ofertă nu greu, foarte greu de refuzat. O asemenea ofertă sută la sută nu voi mai avea în carieră şi nu aveam cum să refuz”, a declarat Dan Petrescu.

Tehnicianul şi-a reziliat contractul cu CFR Cluj, după ce a câştigat titlul cu acest club. În plus, “Bursucul” vrea să ia în China doi jucători de la CFR Cluj, şi anume pe Ciprian Deac și Kevin Boli.

“Am înțeles că Boli e deja făcut și îl mai doresc pe Ciprian Deac și sper să rezolv să îl iau și pe el. Am vorbit cu selecționerul, Ciprian ar prinde lotul și din China, omul e bun, nu ai ce spune. Din România îmi doresc doar jucători de la CFR Cluj. Pe Culio îl mai las să joace puțin. I-am zis când se va lăsa de fotbal îl aștept la mine în staff”, a declarat Dan Petrescu în conferinţa de presă.

Gruparea din Gruia va încasa 3 milioane de euro în schimbul celor doi fotbaliști, potrivit surselor de la CFR Cluj.

loading...

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here