Sportul, o prioritate la USAMV Iași

0
736

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” din Iași desfășoară în perioada 8-9 iunie 2018, Concursului Național Sportiv Studențesc „FĂ PASUL SPRE SPORT”, aflat la ediția a II-a.

Competiția este organizată pe două secțiuni sportive: fotbal și volei mixt și în acest an participă peste 160 de tineri din 9 unități de învățământ universitar și preuniversitar din zona Moldovei, respectiv: Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” din Iași, Universitatea „Al. I. Cuza” Iaşi, Universitatea de Medicină și Farmacie „Gr.T.Popa” Iaşi, Liceul Tehnologic “Nicolae Iorga” Negrești, Colegiul ,,Vasile Lovinescu” Fălticeni, Liceul Teoretic ,,Dimitrie Cantemir” Iaşi, Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi” Iași, Colegiul Tehnic de Electronică și Telecomunicații „Gheorghe Mârzescu” Iași, Liceului Tehnologic „Petru Poni” Iaşi.

Scopul concursului este de a îmbunătăți starea generală de sănătate a studenților, controlul indicilor de mortalitate prin promovarea mișcării și a educației fizice prin sport. Totodată se urmărește creșterea gradului de participare activă a elevilor și studenților la activități sportive cu caracter permanent, în interesul păstrării și ridicării nivelului de sănătate fizică, mentală, emoțională, precum și al ridicării nivelului de coeziune, integrare și încredere socială.

Sâmbătă, 9 iunie, ora: 13:00, se va desfășura festivitatea de premiere, în cadrul căreia cei mai buni vor fi recompensați cu diplome și cupe, iar toți elevii și studenții participanți vor primi diplome de participare.

loading...

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here