FC Voluntari câştigă la limită manşa tur a barajului cu Chindia Târgoviște

0
611

FC Voluntari și Chindia Târgoviște s-au duelat sâmbătă, de la ora 19:00, pe stadionul “Anghel Iordănescu”, în primul meci al barajului pentru prezența în ediția 2018/2019 a Ligii 1.

Ilfovenii au ajuns aici datorită clasării pe antepenultima poziție în play-off-ul Ligii 1, iar dâmboviţenii datorită obținerii locului trei în eșalonul secund.

FC Voluntari a început mai ofensiv, iar în minutul 2 Adrian Bălan a ratat o ocazie după ce a plonjat la o centrare la colțul scurt a lui Mircea Leasă. De atunci, ambele echipe au jucat chibzuit și la vestiare s-a intrat cu 0-0.

După momentul de odihnă, tot elevii lui Adi Mutu au fost mai ofensivi, și au ratat cele mai mari ocazii prin Adrian Voicu (minutul 72) și Alexandru Răuță (minutul 74).

Eforturile ofensive le-au fost răsplătite celor de la Voluntari, care au deschis scorul printr-un gol fabulos a lui Ionuţ Balaur. Fundașul a trimis mingea în vinclul porții lui Marian Aioani, după un voleu cu exteriorul.

Așadar, scor final, 1-0 pentru FC Voluntari, iar ilfovenii au prima șansă la menținerea în primul eșalon al fotbalului românesc.

Returul acestei întâlniri se va disputa miercuri 13 iunie, de la ora 17:30, la Târgoviște.

loading...

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here