Poli Iași are un nou patron! Horia Sabo vine în Copou și cu un fost internațional

1
1930

După mai multe negocieri, oficialii grupării din Copou au semnat un contract de asociere, pe o durată de 5 ani, cu omul de afaceri băimărean Horia Sabo.

“CSM Politehnica Iași a semnat contractul de asociere cu domnul Horia Sabo, pe o durată de cinci ani, contract semnat în scopul menținerii stabilității financiare și a obținerii unor rezultate notabile pentru echipa și comunitatea noastră”, a spus Leonid Antohi, preşedintele Comitetului Director.

Noul investitor Horia Sabo va veni la Iași cu o echipă de marketing, un nou director financiar, dar şi cu fostul internaţional Tibor Selymes, pe postul de director sportiv. Preşedintele Adrian Ambrosie îşi va păstra funcţia.

Poli Iași a prelungit contractele mai multor jucători în acest sezon, pe salarii mai mari, printre care Ionuț Cioinac sau Andrei Sin, dar și a staff-ului tehnic. De asemenea, ieșenii au realizat deja primul transfer din această vară – fundaşul spaniol de 28 de ani Adria Gallego.

Pe surse, ne-au parvenit informaţii precum Horia Sabo s-a angajat să susţină clubul cu cel puţin 800.000 de euro în sezonul 2018/2019, sumă cu care va echilibra situaţia finaciară a CSM Poli Iași, care a acumulat datorii de 1 milion de euro.

loading...

Comentarii:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here