Ambasadorul Marii Britanii la București, Paul Brummell, va susține un discurs la Palatul Culturii, în cadrul Campaniei de diplomație publică #BritainInRomania

0
632

Luni, 18 iunie, începând cu ora 14.00, Excelența Sa, Ambasadorul Marii Britanii la București, Paul Brummell va susține un discurs în „Sala Voievozilor” de la Palatul Culturii din Iași.

Vizita ambasadorului britanic se desfășoară în cadrul Campaniei de diplomație publică #BritainInRomania aflată în cel de-al doilea an de desfășurare și urmărește să promoveze 5 mari teme, prin vizite regionale.

Temele promovate în cadrul acestei vizite sunt celebrarea muncii ONG-urilor britanice, promovarea legăturilor bilaterale de-a lungul istoriei dintre Marea Britanie și România, precum si a celor legate de comerțul, cooperarea pe apărare și oprirea criminalității. De asemenea, campania își mai dorește să avanseze valorile britanice în ceea ce privește susținerea drepturilor omului și nediscriminarea pe bază de naționalitate, religie, orientare sexuală sau dizabilitate, precum și promovarea luptei împotriva corupției și transparența în viața publică.

Un alt obiectiv este focalizarea pe noua generație de tineri a României, având în vedere numărul mare de studenți români din Marea Britanie.

Vă așteptăm la acest eveniment deosebit pentru comunitatea ieșeană.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here