FOTO: Doi tineri ieşeni, răniţi extrem de grav într-un accident rutier, în Franţa

1
16761

Un accident a avut loc joi, 14 iunie, la RCEA, în Allier. La ora 6:15 am, un camion parcat pe banda de urgență a fost lovit de un al doilea camion care călătorea în direcția Mâcon-Moulins. Două persoane sunt grav rănite.

Un grav accident de camion s-a produs pe ACTR, în Allier. Joi, 14 iunie, în jurul orei 6:15, o coliziune violentă între două camioane a pus pe jar locuitorii, dar şi autorităţile orașului Molinet. Aflat pe banda de urgență, camionul înmatriculat în Bulgaria a fost lovit în spate de un altul care circula în direcția Mâcon-Moulins. Cele două persoane aflate în camionul vinovat de producerea accidentului sunt ieşeni. Ei au fost grav răniţi. Victimele au fost scoase dintre fiarele contorsionate de echipele de descarcerare şi au fost transferate, una la centrul Spitalului Vichy și cealaltă, fiind în stare mult mai gravă, cu elicopterul, la Spitalul Universitar din Clermont-Ferrand.

Cine sunt ieşenii

Ieşenii răniţi în cumplitul accident din Franţa sunt verişori şi sunt din localitatea Coarnele Caprei. Ei se numesc Ionel Stoleru (21 de ani) şi Marian Toma (19 ani). La volanul camionului care a intrat în spatele celui bulgăresc se afla Ionel Stoleru, iar pe locul din dreapta, vărul său. “Băieţii au plecat de aproximativ o lună în Franţa, la muncă. Sunt cuminţi, conştiincioşi. Nu ne-au făcut niciodată probleme în comună. Eu am fost coleg de clasă cu tatăl lui Ionel. Ambii părinţi ai lui sunt plecaţi şi ei la muncă în Franţa. Au plecat cu toţii pentru un trai mai bun, dar iată ce necaz avea să se năpustească asupra lor. Am înţeles că în stare mai gravă se află Marian. Ionel cică este conştient”, a precizat Constantin Grigoraş, edilul localităţii Coarnele Caprei.


Ceilalţi doi ocupanți ai camionului bulgăresc ce staţiona au ieșit nevătămați. Au fost implementate mijloace importante de salvare la fața locului. Nu mai puțin de 6 centre de salvare au fost mobilizate, cu aproximativ 20 de pompieri de la Allier.

Traficul în zonă a fost blocat, circulaţia fiind deviată pe RD 779, prin Molinet la Diou, scrie presa franceză.

Comentarii:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here