FOTO: Poliţiştii îşi pot lua ADIO de la căruţele cu care mergeau la intervenţii. Acum au primit limuzine

0
2382

13 autospeciale noi au intrat în dotarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi, contribuind astfel la îmbunătățirea modului în care polițiștii ieşeni răspund la solicitările cetățenilor, precum și la creșterea gradului de siguranță pe care polițiștii o au la intervenții.

I.P.J.Iași a primit prima tranșă de mașini noi, achiziționate din suma cu care a fost suplimentat bugetul Ministerului Afacerilor Interne, în luna aprilie a.c., din fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului.

Dintre cele 13 autospeciale noi, marca Dacia Logan, 11 vor fi distribuite structurilor de ordine publică (posturi de poliție), iar 2 la rutieră.


Vehiculele sunt inscripționate, au rampe de semnalizare acustice și optice, un set de roți suplimentar cu pneuri de iarnă și roată de rezervă, prize pentru stații și acumulatori suplimentari.

Toate autospecialele au fost achiziționate în baza acordurilor-cadru încheiate la nivelul Inspectoratului General al Poliției Române, în urma procedurilor de achiziție publică.

În total, 471 de autospeciale noi au intrat în dotarea Poliției Române, contribuind astfel la îmbunătățirea modului în care polițiștii răspund la solicitările cetățenilor, precum și la creșterea gradului de siguranță pe care polițiștii o au la intervenții.

loading...

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here